Passanten. Ze komen voor in ieders leven, terloopse ontmoetingen die ongemerkt in het geheugen blijven hangen. Het treffen met de klauwhamer van een wreker, een meisje aan een lispelende, wenkende rivier, een deur van hout op Sicilië en een weerzien met Socrates.

In Passanten geven de schrijvers van de eerdere verzamelbundel Inhaalkoorts hun herinneringen opnieuw een plek. Ze vertellen over klaprozen op de steppe, een zoon die danst op het graf van zijn vader, een nachtelijke emissie, vliegjesbeleg bij Ayers Rock, een wonder in de kerk van Cochabamba, een bijna fatale droom in Pjongjang en een natuurkundeleraar die voorleest uit Duizend-en-een-nacht.

Auteurs: Henk Weltevreden, Gerda Aalbers, Marian Geense, Petra Hoks, Ferd de Moor, Thijs van Ooijen, Christie van Rees – Vellinga, Betty van Rijk, Evert van der Schee, Els van Teeffelen en Heiltje Veth.

Deze verhalenbundel kwam tot stand binnen de prozawerkgroep van Henk Weltevreden.

 

j

Verhalenbundel

Uitgeverij Kontrast

u

2013

Wilt u dit boek bestellen? Vul op onderstaand formulier uw adresgegevens en de titel van het boek in en maak € 10,00 over naar IBAN NL05INGB0006904099 ten name van Henk Weltevreden, onder vermelding van de titel van het boek. Binnen twee weken na ontvangst van het geld, krijgt u het boek toegezonden.

Bestelformulier

10 + 3 =