Inhaalkoorts. Wie heeft het niet? Met weemoed, fascinatie en humor vertellen de schrijvers van deze bundel over jeugd en familie, reizen, ontmoetingen en afscheid. Over ommezwaaien, lokkende luchtspiegelingen en uitlui. Met de geur van Noord-Koreaans rubber, Papoea zand tussen Hollandse tenen, de kleuren van de Afrikaanse aarde en het geluid van de stilte. Een koningin en een labiele balpenman. Oma’s bh-loze borsten die scheel de wereld in kijken. Spinazie in een caravan. Een huilende soldaat, wisselkind en schipper, klaar voor de oversteek.

Auteurs: Henk Weltevreden, Gerda Aalbers, Alexandra Boon, Peter Dam, Marian Geense, Petra Hoks, Frank Luns, Ferd de Moor, Thijs van Ooijen, Christie van Rees Vellinga, Betty van Rijk, Evert van der Schee en Heiltje Veth.

Deze verhalenbundel kwam tot stand binnen de prozawerkgroep van Henk Weltevreden.

 

 

j

Verhalenbundel

Uitgeverij Kontrast

u

2012

Wilt u dit boek bestellen? Vul op onderstaand formulier uw adresgegevens en de titel van het boek in en maak € 10,00 over naar IBAN NL05INGB0006904099 ten name van Henk Weltevreden, onder vermelding van de titel van het boek. Binnen twee weken na ontvangst van het geld, krijgt u het boek toegezonden.

Bestelformulier

15 + 1 =