De mensen uit de Lage Landen zijn buitengewoon reislustig. Geen zee gaat te hoog, geen land is te gevaarlijk. Je treft ze overal aan: in China, Thailand en Laos, maar ook dichter bij huis, in Polen, Schotland en zelfs in eigen land.

Al meer dan anderhalf decennium selecteert Rudi Wester uit kranten en tijdschriften de meest fantastische, ontroerende en spannende verhalen van door reislust gedreven Nederlandse en Vlaamse schrijvers, journalisten en andere amateurreizigers. Ieder jaar wordt het weer een bonte verzameling, zowel wat reizigers betreft als de landen waar ze heen reizen.

Natuurlijk ontbreken bekende avonturiers als Jaap Scholten, Marente de Moor en Joyce Roodnat niet, maar ook Tessa de Loos, die zich niet eerder aan het genre waagde, schreef deze keer een verhaal over haar reis naar India.

Bekende en minder bekende reizigers zwierven in 2002 weer de hele aardbol over. Reizigers is een prachtige bundel met opzienbarende, angstaanjagende en jaloersmakende reizen naar alle delen van de wereld.

 

j

Verhalenbundel

Uitgeverij Contact

u

2003

Wilt u dit boek bestellen? Vul op onderstaand formulier uw adresgegevens en de titel van het boek in en maak € 12,50 over naar IBAN NL05INGB0006904099 ten name van Henk Weltevreden, onder vermelding van de titel van het boek. Binnen twee weken na ontvangst van het geld, krijgt u het boek toegezonden.

Bestelformulier

14 + 13 =