Dit boek bevat dertig reisverhalen van veertien schrijvers. Ze tonen de magie van weinig voor de hand liggende plekken. De bundel neemt de lezer mee naar Baffin Island (Noord-Canada), het Suezkanaal en de Cook Eilanden, maar blijft ook dichter bij huis: Route du Soleil, de Nieuwe Waterweg en Pernis. In dit boek keren de auteurs terug naar de plaatsen van hun geest. Want ook al zijn reizigers onvermijdelijke passanten, zij dragen voor altijd de beelden mee van hun verblijfplaatsen. Meeslepende beelden, vermeng met geuren, geluiden, ontmoetingen, emoties.

Auteurs: Henk Weltevreden, Karel Glastra van Loon, Fred de Vries, Marcel Fuchs, Anita van Hezik, Judith Bosboom, Cobi van Vliet, Mark de Boer, Boris Kester, Helen Danen, Leo Oorschot, Gertie Rutten, Roland Leeflang, Lutske Bonsma, Peter van der Ploeg en Lodewijk Ouwens. De auteurs namen deel aan de reisverhalenwerkgroep onder leiding van Henk Weltevreden.

 

j

Reisverhalen

Uitgeverij SKVR Schrijversschool

u

2001

Wilt u dit boek bestellen? Vul op onderstaand formulier uw adresgegevens en de titel van het boek in en maak € 7,50 over naar IBAN NL05INGB0006904099 ten name van Henk Weltevreden, onder vermelding van de titel van het boek. Binnen twee weken na ontvangst van het geld, krijgt u het boek toegezonden.

Bestelformulier

15 + 6 =