Het reizen zit de bewoners van de Lage Landen in het bloed. Geen volk ter wereld trekt er zo graag op uit. In alle windrichtingen, naar alle continenten. En de schrijvers en journalisten onder hen doen daar vaak in schitterende verhalen verslag van.

Al vijftien jaar lang selecteert Rudi Wester de mooiste en beste reisverhalen uit Nederlandse en Belgische kranten en tijdschriften, van befaamde schrijvers en journalisten tot onbekenden die de eerste voet zetten op het pad van de reisliteratuur. (Een willekeurige greep uit de afgelopen jaren: Lieve Joris, Cees Nooteboom, Kristien Hemmerechts, Jaap Scholten, Carolijn Visser, Henk Weltevreden, Stephan Sanders, Nell Westerlaken, Hans Bouman en vele anderen.)

Op reis zet de aspirant-reiziger aan tot handelen en geeft de thuisblijver het comfortabele gevoel dat hij niet hoeft.

 

j

Verhalenbundel

Uitgeverij Contact

u

2002

Wilt u dit boek bestellen? Vul op onderstaand formulier uw adresgegevens en de titel van het boek in en maak € 12,50 over naar IBAN NL05INGB0006904099 ten name van Henk Weltevreden, onder vermelding van de titel van het boek. Binnen twee weken na ontvangst van het geld, krijgt u het boek toegezonden.

Bestelformulier

4 + 7 =