De Werf. Een hele wereld, verdicht tot één unieke plek. Vol herinneringen. Een tijdopname. Iedereen heeft wel zo’n plek gekend. Heeft er gewone, maar toch uitzonderlijke mensen ontmoet. Is er getuige geweest van kleine of grote gebeurtenissen. Soms ingrijpend, soms schijnbaar onbelangrijk, maar nooit vergeten.

In deze bundel komen ze terug. Onweerstaanbaar. De brug bij Bartlehiem, de viswinkel, Wadi Rum. Een Noord-Koreaans theehuis in Kaesong, een bankje langs de weg, een huis in Casablanca. De winterse winkelstraat. De schoolbestuurskamer. Parijs. De tuin van de keizer en een provinciestadje in Nieuw Guinea. Allemaal met hun eigen verhaal.

Met bijdrages van Henk Weltevreden, Jopie Bienfait – Hoeijenbos, Wijnand Boer, Peter Dam, Kees van Dijk, Hilde Kerrebijn – Wind, Gerrit Kool, Jannes H. Mulder, Xenia Soeriowardojo, Tinus de Vreede en Jan Voorwinden.

Deze verhalenbundel kwam tot stand binnen de prozawerkgroep van Henk Weltevreden.

j

Verhalenbundel

Uitgeverij Kontrast

u

2013

Wilt u dit boek bestellen? Vul op onderstaand formulier uw adresgegevens en de titel van het boek in en maak € 10,00 over naar IBAN NL05INGB0006904099 ten name van Henk Weltevreden, onder vermelding van de titel van het boek. Binnen twee weken na ontvangst van het geld, krijgt u het boek toegezonden.

Bestelformulier

9 + 11 =